Med en hovedregel som sier at det skal se like innbydende ut som det smaker, er Sløyden og Myrerskog Lunsj & Catering klar for å gi deg det lille ekstra.
Bærekraftige varer og lokale leverandører
Er de noe de setter høyt så er det at maten skal være bærekraftig. Hele dyret brukes, og alt bearbeides på kjøkkenet i Østbuen. Det settes fokus på bruk av sunne og fargerike råvarer, som frister. De forteller videre at de prøver å bruke lokale leverandører i størst mulig grad. I små kommuner så gir dette god ringeffekt, og det er viktig å bruke hverandre.
Et personell med kunnskap
Med et personell som består av godt faglærte kokker kan kjøkkenet hjelpe deg med å få den maten du ønsker. Alt fra tradisjonell hverdagsmat, veganske retter, festmat av alle slag, retter for allergikere eller livsstiler som påvirker menyvalget, kan denne gjengen legge til rette for deg.
En viktig del for firmaet er også å sjekke ut om leverandørene lever opp til standarden de setter. Derfor dro hele gjengen på firmatur til Haugesund for å være med en av leverandørene av skalldyr og fisk på fisketur/fangst. Kunnskap er nøkkelen til en flott meny!
Vi står for hele selskapet fra A til Å
Myrerskog Lunsj & Catering kan stå for hele selskapet, bestilling av lokale, oppsett, oppdekking og pynting av bordene, matlevering, servering og rydding, -eller de kan bare levere maten. Skal du ha konfirmasjon, bryllup, minnesamvær, julebord, ja rett og slett alle typer arrangement, ta kontakt!
I tillegg til å ha et bredt cateringutvalg, arrangerer også Sløyden og Myrerskog ulike temakvelder. Alt fra skalldyraften, Mat og vin i kombinasjon, Grillkvelder, Lutefiskaften og en Sløyden-tradisjon, Mortensgås.
Fantastisk lunsjtilbud
Mandag til fredag serveres det lunsj for de som ønsker det i restauranten i Østbuen. Sjekk ut facebook-siden til Sløyden for åpningstider og ukemenyer. God og delikat mat.
Vil du ha mer informasjon?
Kontakt de på telefon 99 20 99 70 eller send en mail til post@myrerskog.no
Følg dem også på Facebook: